+385 21 544 312 info@veritasesco.hr

Reflektorska industrijska rasvjeta

Back Home

REFLEKTORSKA INDUSTRIJSKA RASVJETA

Reflektorska rasvjeta se najčešće koristi kao industrijska rasvjeta i rasvjeta sportskih terena. Služi za usmjeravanje snopa svjetlosti na točno određeno mjesto. LED reflektori imaju značajnu prednost pred klasičnim reflektorima zbog izuzetno velikog smanjenja potrošnje i dugog radog vijeka. U ponudi imamo LED reflektore različitih snaga i optika, ovisno o mjestu primjene i namjeni. Bitno je naglasiti da se radi o reflektorima nove generacije koji koriste nove tehnologije i imaju veću efikasnost i bolju disperziju topline čime je produljen životni vijek. Ostvarene uštede energije se kreću od 50% pa naviše, što je ne samo ekonomski opravdano, nego i djelotvorno u očuvanju okoliša.

Reflektorske svjetiljke izrađuju se na način da udovoljavaju specifičnim potrebama lokacija za koju su namijenjene. U tom smislu sve svjetiljke imaju svoje različite inačice i izvedenice.

Posljedično tehničke specifikacije i prospekti dani ovdje odnose se na općenite karakteristike i mogućnosti pojedine svjetiljke, a koje se, od slučaja do slučaja, primjenjuju i na proizvode prema zahtjevu naručitelja.

Posljedično, i prospekti daju okvirne karakteristike i mogućnosti izvedbe pojedinih inačica svake svjetiljke, a za pojedinog naručitelja i pojedini projekt, proizvođač može izdati prospekt koji baš odgovara traženoj i ponuđenoj svjetiljci.

SIMBOLI ZA WEB – REFLEKTORI_V2
Antares L

ANTARES

Veritas reflektor ANTARES je reflektor nove generacije sa fleksibilnim modularnim dizajnom koji mu osigurava efikasno odvođenje topline …

Postavke
Naziv Omogući
Tehnički kolačići
Kako bi nesmetano mogli koristiti sve funkcionalnosti web stranice koristimo tehničke kolačiće: wordpress_test_cookie,wordpress_logged_in_,wordpress_sec.
Kolačići
Koristimo kolačiće kako bi vam pružili najbolje korisničko iskustvo
x

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. Isto čini i većina velikih web-mjesta.