O nama

O nama

VERITAS ESCO

Veritas ESCO prva je privatna ESCO tvrtka u Republici Hrvatskoj iz područja modernizacije / rekonstrukcije javne rasvjete. Tvrtka je osnovana 2013. godine nakon što je okupljeni stručni tim prepoznao potrebu modernizacije preko 80% javne rasvjete u Republici Hrvatskoj. Višegodišnje iskustvo djelatnika i suradnika tvrtke u području održavanja javne rasvjete, projektiranja i proizvodnim djelatnostima, kao i detaljno poznavanje pravnih propisa rezultiralo je uhodanim stručnim timom koji je u stanju riješiti sve najzahtjevnije probleme modernizacije javne rasvjete u svim njenim fazama kao što su:

VERITAS ESCO

Vizija

Vizija tvrtke Veritas ESCO je biti moderna, fleksibilna i inovativna tvrtka, prepoznata po kvaliteti usluge, mogućnosti prilagodbe usluge svakom pojedinom kupcu i poštivanja rokova izvedbe radova. Budući da je svojim projektantsko-tehnološkim rješenjima tvrtka u mogućnosti odgovoriti na sve specifične zahtjeve i potrebe za javnom rasvjetom pojedinih lokalnih sredina, tvrtka se želi nametnuti kao lider na tržištu pružanja energetskih usluga u području javne rasvjete.

VERITAS ESCO

Misija

Misija tvrtke Veritas ESCO je stvarati dodanu vrijednost putem podizanja kvalitete života lokalnog stanovništva u općinama i gradovima kroz rekonstrukciju / modernizaciju javne rasvjete, pružanje energetske usluge koja jamči uštedu električne energije, optimalnu rasvijetljenost cesta i ulica te zdraviji okoliš. Koristeći najmoderniju tehnologiju, primarno iz vlastite proizvodnje, tvrtka će na taj način pridonositi provođenju mjera energetske učinkovitosti, odnosno uštedi električne energije za JLS (jedinice lokalne samouprave) i lokalno stanovništvo, osiguravanju zdravijeg okoliša putem smanjenja svjetlosnog onečišćenja te se pri tome voditi načelima poslovne izvrsnosti i poštujući visoke ekološke standarde.

ISO STANDARDI

Posjedujemo sve relevantne certificate a stalna kontrola akreditirane kuće u EU jamstvo je za siguran i visokokvalitetan proizvod i za visokokvalitetno pružanje energetske usluge.

ESCO

ENERGY SERVICE COMPANY
TVRTKA ZA ENERGETSKE USLUGE

U hrvatskom zakonodavstvu ESCO se naziva pružanje energetske usluge.

U širem smislu termin ESCO označava model primjene mjera poboljšanja energetske učinkovitosti u kojem privatna ESCO tvrtka razvija projekt poboljšanja energetske učinkovitosti, ulaže vlastita financijska sredstva u provođenju mjera energetske učinkovitosti, tehnologiju i rad na imovini klijenta i implementacijom modernije tehnologije povećava energetsku učinkovitost te ostvaruje uštede energije za klijenta, a naknadu za uložena vlastita sredstva ostvaruje isključivo iz tih ostvarenih ušteda. ESCO model odnosi se na zgradarstvo, toplinarstvo i javnu rasvjetu.

Proizvodnja

Vlastita proizvodnja u Hrvatskoj.

Karakterističnost pristupa proizvodnji Veritas cestovnih svjetiljki je maksimalno prilagođavanje specifičnim potrebama kupca, što znači da se svjetiljke proizvode prema unaprijed izrađenom “Glavnom projektu rekonstrukcije javne rasvjete” projektiranom za određenu Jedinicu lokalne samouprave, te se optimalnom kombinacijom snaga svjetiljki i korištenih optika (leća), svaka pojedina svjetiljka prilagođava konkretnim zahtjevima uvjeta na terenu.

Takvim pristupom moguće je rasvijetliti najzahtjevnije i najrazličitije prometnice različitih klasa i pri tome zadovoljiti sve svjetlotehničke zahtjeve, ali i spriječiti neželjene pojave kao što su blještanje, preosvjetljenost i rasipanje svjetlosti, a time i energije. Na taj način postiže se optimalan odnos između ušteda i rasvjetljenosti.

ZA SVE INFORMACIJE

Kontaktirajte nas

Slobodno nas kontaktirajte, za sva pitanja stojimo na raspolaganju

Mejaši 2
21000 Split : HR

Tel: +385(0)21 544 312

info@veritasesco.hr