+385 21 544 312 info@veritasesco.hr

O nama

Back Home

O nama

VERITAS ESCO

Veritas ESCO prva je privatna ESCO tvrtka u Republici Hrvatskoj iz područja modernizacije / rekonstrukcije javne rasvjete. Tvrtka je osnovana 2013. godine nakon što je okupljeni stručni tim prepoznao potrebu modernizacije preko 80% javne rasvjete u Republici Hrvatskoj. Višegodišnje iskustvo djelatnika i suradnika tvrtke u području održavanja javne rasvjete, projektiranja i proizvodnim djelatnostima, kao i detaljno poznavanje pravnih propisa rezultiralo je uhodanim stručnim timom koji je u stanju riješiti sve najzahtjevnije probleme modernizacije javne rasvjete u svim njenim fazama kao što su:

Zaokruživanje financijske konstrukcije

Savjetodavne usluge

posebice prilikom apliciranja za bespovratna sredstva Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, ali i drugih domaćih i EU fondova

Energetski pregled

Izrada projektne dokumentacije

Cost-benefit analiza

Proizvodnja

Isporuka i montaža

modernih i visokokvalitetnih uličnih svjetiljki najmodernije i energetski najučinkovitije LED tehnologije

Održavanje svjetiljki

Izrada projektne dokumentacije

za energetsku obnovu stambenih zgrada i zgrada u javnom sektoru

VERITAS ESCO

VIZIJA

Vizija tvrtke Veritas ESCO je biti moderna, fleksibilna i inovativna tvrtka, prepoznata po kvaliteti usluge, mogućnosti prilagodbe usluge svakom pojedinom kupcu i poštivanja rokova izvedbe radova. Budući da je svojim projektantsko-tehnološkim rješenjima tvrtka u mogućnosti odgovoriti na sve specifične zahtjeve i potrebe za javnom rasvjetom pojedinih lokalnih sredina, tvrtka se želi nametnuti kao lider na tržištu pružanja energetskih usluga u području javne rasvjete.

Veritas Esco
Veritas Esco

VERITAS ESCO

MISIJA

 

 Misija tvrtke Veritas ESCO je stvarati dodanu vrijednost putem podizanja kvalitete života lokalnog stanovništva u općinama i gradovima kroz rekonstrukciju / modernizaciju javne rasvjete, pružanje energetske usluge koja jamči uštedu električne energije, optimalnu rasvijetljenost cesta i ulica te zdraviji okoliš. Koristeći najmoderniju tehnologiju, primarno iz vlastite proizvodnje, tvrtka će na taj način pridonositi provođenju mjera energetske učinkovitosti, odnosno uštedi električne energije za JLS (jedinice lokalne samouprave) i lokalno stanovništvo, osiguravanju zdravijeg okoliša putem smanjenja svjetlosnog onečišćenja te se pri tome voditi načelima poslovne izvrsnosti i poštujući visoke ekološke standarde.

ISO STANDARDI

Posjedujemo sve relevantne certificate a stalna kontrola akreditirane kuće u EU jamstvo je za siguran i visokokvalitetan proizvod i za visokokvalitetno pružanje energetske usluge.

EN ISO 9001:2015

Sukladnost sa sustavom upravljanja kvalitete za pružanje energetske usluge u javnoj rasvjeti i proizvodnji LED cestovnih svjetiljki.

EN ISO 14001:2015

Sukladnost sa sustavom upravljanja okolišem za pružanje energetske usluge u javnoj rasvjeti i proizvodnji LED cestovnih svjetiljki.

EN ISO 50001:2011

Sukladnost sa sustavom upravljanja energijom za pružanje energetske usluge u javnoj rasvjeti i proizvodnji LED cestovnih svjetiljki.

KONTAKTIRAJTE NAS


Sjedište:Mejaši 2
21000 Split,
Hrvatska
Telefon:+385 21 544 312
Email:info@veritasesco.hr


Postavke
Naziv Omogući
Tehnički kolačići
Kako bi nesmetano mogli koristiti sve funkcionalnosti web stranice koristimo tehničke kolačiće: wordpress_test_cookie,wordpress_logged_in_,wordpress_sec.
Kolačići
Koristimo kolačiće kako bi vam pružili najbolje korisničko iskustvo
x

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. Isto čini i većina velikih web-mjesta.