Kroz projekt Modernizacija javne rasvjete Grada Dubrovnika montirano prvih 1300 svjetiljki, trećina od ukupnog broja

Kroz projekt Modernizacija javne rasvjete Grada Dubrovnika montirano prvih 1300 svjetiljki, trećina od ukupnog broja

Montažom prvih energetski učinkovitih svjetiljki u Ulici Iva Dulčića sredinom veljače započeli su radovi na cjelovitoj modernizaciji i rekonstrukciji sustava javne rasvjete na čitavom gradskom području, a zaključno s 26. ožujka u preko 50 ulica montirano je ukupno 1300 novih svjetiljki, što je više od jedne trećine ukupnog broja svjetiljki koje će se postaviti u okviru ove investicije.

Postavljanje nove rasvjete u cijelosti je provedeno u Ulici dr. Andrije Hebranga, Zagrebačkoj ulici, Ulici Petra Krešimira IV, u ulicama Ćira Carića, Ivana Meštrovića, Ivana Zajca, Iva Dulčića, Miljenka Bratoša, Vatroslava Lisinskog, na Liechtensteinovom putu, Obali pape Ivana Pavla II, na petlji na Ilijinoj glavici, na potezu od Batahovine, preko Sustjepana, Čajkovića, Komolca i Rožata do Mokošice te u Vinogradarskoj ulici i ulici Od Izvora u Novoj Mokošici.

Pročitaj više:

https://www.dubrovnik.hr/vijesti/kroz-projekt-modernizacija-javne-rasvjete-grada-dubrovnika-montirano-prvih-1300-svjetiljki-trecina-od-ukupnog-broja-16698