CESTOVNA RASVJETA
Ljudska potreba za mobilnošću stvorila je potrebu kvalitetnog osvjetljenja putem umjetnih izvora svjetlosti. Cestovna rasvjeta je čimbenik sigurnosti prometa koja stvara uvjete za bolje zapažanje te na taj način utječe na smanjenje broja prometnih nesreća.

Moderna Štedna Sigurna Cestovna rasvjeta

Ljudska potreba za mobilnošću stvorila je potrebu kvalitetnog osvjetljenja putem umjetnih izvora svjetlosti. Cestovna rasvjeta je čimbenik sigurnosti prometa koja stvara uvjete za bolje zapažanje te na taj način utječe na smanjenje broja prometnih nesreća. Analiziranjem fizikalnih obilježja svjetlosti, značajki cestovne rasvjete, tehničke izvedbe te drugih bitnih pokazatelja, vidi se na koji način rasvjeta utječe na sigurnost prometa te na samog čovjeka. Primjena LED tehnologije osigurava značajne uštede u potrošnji energije i smanjenje emisije onečišćujućih plinova C02, a uz sve to nije štetna za okoliš.

Cestovne svjetiljke izrađuju se na način da udovoljavaju specifičnim potrebama lokacija za koju su namijenjene. U tom smislu sve svjetiljke imaju svoje različite inačice i izvedenice.

Posljedično tehničke specifikacije i prospekti dani ovdje odnose se na općenite karakteristike i mogućnosti pojedine svjetiljke, a koje se, od slučaja do slučaja, primjenjuju i na proizvode prema zahtjevu naručitelja.

Posljedično, i prospekti daju okvirne karakteristike i mogućnosti izvedbe pojedinih inačica svake svjetiljke, a za pojedinog naručitelja i pojedini projekt, proizvođač može izdati prospekt koji baš odgovara traženoj i ponuđenoj svjetiljci.

cestovna rasvjeta​

VERITAS ANDROMEDA

Veritas Andromeda je svjetiljka nove generacije unaprijeđenog dizajna i funkcionalnosti. Četiri veličine kućišta osiguravaju maksimalnu prilagodljivost specifičnim potrebama kupca.

cestovna rasvjeta

VERITAS – LUNA

Veritas Luna je cestovna svjetiljka modernog dizajna koja udovoljava arhitektonskim i urbanističkim zahtjevima uz maksimalno prilagođavanje potrebama kupca.

Smarter.Brighter.Greener