+385 21 544 312 info@veritasesco.hr

Cestovna rasvjeta

Back Home

CESTOVNA RASVJETA

Ljudska potreba za mobilnošću stvorila je potrebu kvalitetnog osvjetljenja putem umjetnih izvora svjetlosti. Cestovna rasvjeta je čimbenik sigurnosti prometa koja stvara uvjete za bolje zapažanje te na taj način utječe na smanjenje broja prometnih nesreća. Analiziranjem fizikalnih obilježja svjetlosti, značajki cestovne rasvjete, tehničke izvedbe te drugih bitnih pokazatelja, vidi se na koji način rasvjeta utječe na sigurnost prometa te na samog čovjeka. Primjena LED tehnologije osigurava značajne uštede u potrošnji energije i smanjenje emisije onečišćujućih plinova C02, a uz sve to nije štetna za okoliš.

Cestovne svjetiljke izrađuju se na način da udovoljavaju specifičnim potrebama lokacija za koju su namijenjene. U tom smislu sve svjetiljke imaju svoje različite inačice i izvedenice.

Posljedično tehničke specifikacije i prospekti dani ovdje odnose se na općenite karakteristike i mogućnosti pojedine svjetiljke, a koje se, od slučaja do slučaja, primjenjuju i na proizvode prema zahtjevu naručitelja.

Posljedično, i prospekti daju okvirne karakteristike i mogućnosti izvedbe pojedinih inačica svake svjetiljke, a za pojedinog naručitelja i pojedini projekt, proizvođač može izdati prospekt koji baš odgovara traženoj i ponuđenoj svjetiljci.

Veritas ST

VERITAS – ST

Veritas ST je cestovna svjetiljka modernog dizajna koja udovoljava arhitektonskim i urbanističkim zahtjevima uz maksimalno prilagođavanje potrebama kupca. Kućište je izrađeno…

VeritasLux

VERITASLUX

VeritasLux je svjetiljka nove generacije unaprijeđenog dizajna i funkcionalnosti. Tri veličine kućišta osiguravaju maksimalno prilagođavanje specifičnim potrebama kupca. Kućište je izrađeno od visokotlačnog lijevanog …

Veritas Luna

VERITAS LUNA

Veritas Luna je svjetiljka nove generacije unaprijeđenog dizajna i funkcionalnosti. Četiri veličine kućišta osiguravaju maksimalnu prilagodljivost specifičnim potrebama kupca.

Veritas Andromeda

VERITAS ANDROMEDA

Specifičnost proizvodnje Veritas ANDROMEDA svjetiljke je maksimalno prilagođavanje potrebama kupca. Optimalnom kombinacijom snaga svjetiljki i korištenih optika (leća), svaka pojedina svjetiljka prilagođava konkretnom zahtjevu situacije na terenu.

Postavke
Naziv Omogući
Tehnički kolačići
Kako bi nesmetano mogli koristiti sve funkcionalnosti web stranice koristimo tehničke kolačiće: wordpress_test_cookie,wordpress_logged_in_,wordpress_sec.
Kolačići
Koristimo kolačiće kako bi vam pružili najbolje korisničko iskustvo
x

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. Isto čini i većina velikih web-mjesta.