+385 21 544 312 info@veritasesco.hr

VERITAS ST

Back Home

CESTOVNA RASVJETA

VERITAS ST

Veritas ST je cestovna svjetiljka modernog dizajna koja udovoljava arhitektonskim i urbanističkim zahtjevima uz maksimalno prilagođavanje potrebama kupca. Kućište je izrađeno od visokokvalitetnog tlačno lijevanog aluminija s velikom površinom hlađenja, što osigurava dugi životni vijek. Potpuno kaljeno staklo visoke transparentnosti uz izvrsnu optičku vidljivost pruža i visoki stupanj otpornosti na udarce. Umjesto stakla može se koristiti i poklopac od polikarbonata. Jedna veličina kućišta je za sve snage svjetiljke, što udovoljava zahtjevima za uniformnim izgledom javne rasvjete. Svi modeli imaju mogućnost regulacije svjetlosnog toka za još veće uštede. Optike se izrađuju po zahtjevima kupca i konfiguraciji ceste. Proizvodnja se odvija pod ENEC nadzorom.

ikone4
Veritas ST

VERITAS ST-M

Veritas ST-M svjetiljka je predviđena za osvjetljavanje glavnih i sporednih prometnica klase ceste M3 do M6 te pješačkih staza i puteva klase P1 do P6…

Postavke
Naziv Omogući
Tehnički kolačići
Kako bi nesmetano mogli koristiti sve funkcionalnosti web stranice koristimo tehničke kolačiće: wordpress_test_cookie,wordpress_logged_in_,wordpress_sec.
Kolačići
Koristimo kolačiće kako bi vam pružili najbolje korisničko iskustvo
x

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. Isto čini i većina velikih web-mjesta.