+385 21 544 312 info@veritasesco.hr

Vlastita proizvodnja u Hrvatskoj

Back Home
lampe4

Vlastita proizvodnja u Hrvatskoj.

Tvrtka Veritas ESCO razvila je lepezu vlastitih LED cestovnih svjetiljki te stiliziranih urbanih i vanjskih dekorativnih svjetiljki pogodnih za sve namjene osvjetljavanja urbanih i ambijentalno zaštićenih sredina.

Moderan ali decentan dizajn koji udovoljava arhitektonskim i urbanističkim zahtjevima europskih gradova, funkcionalnost koja zadovoljava sve svjetlotehničke zahtjeve i mogućnost prilagodbe  svim specifičnim zahtjevima lokalnih sredina u osvjetljavanju različitih klasa cesta i ambijentalnih zaštićenih sredina, čine VERITAS LED svjetiljke idealnim za implementaciju LED tehnologije u sustav javne rasvjete.

Glavne značajke i prednosti

Maksimalno prilagođavanje specifičnim potrebama kupca glavna je značajka i prednost Veritas Esco proizvoda!


1
Prilagođavanje potrebama klijenta
2
Optimalna kombinacija snaga svjetiljki i optika
3
Prilagođavanje konkretnim zahtjevima uvjeta na terenu
4
Sprječavanje rasipanja svjetlosti, a time i energije.

Vlastita proizvodnja u Hrvatskoj.

Karakterističnost pristupa proizvodnji Veritas cestovnih svjetiljki je maksimalno prilagođavanje specifičnim potrebama kupca, što znači da se svjetiljke proizvode prema unaprijed izrađenom “Glavnom projektu rekonstrukcije javne rasvjete” projektiranom za određenu Jedinicu lokalne samouprave, te se optimalnom kombinacijom snaga svjetiljki i korištenih optika (leća), svaka pojedina svjetiljka prilagođava konkretnim zahtjevima uvjeta na terenu.

Takvim pristupom moguće je rasvijetliti najzahtjevnije i najrazličitije prometnice različitih klasa i pri tome zadovoljiti sve svjetlotehničke zahtjeve, ali i spriječiti neželjene pojave kao što su blještanje, preosvjetljenost i rasipanje svjetlosti, a time i energije. Na taj način postiže se optimalan odnos između ušteda i rasvjetljenosti.

lampe4
Postavke
Naziv Omogući
Tehnički kolačići
Kako bi nesmetano mogli koristiti sve funkcionalnosti web stranice koristimo tehničke kolačiće: wordpress_test_cookie,wordpress_logged_in_,wordpress_sec.
Kolačići
Koristimo kolačiće kako bi vam pružili najbolje korisničko iskustvo
x

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. Isto čini i većina velikih web-mjesta.