Misto zasjalo bez utrošene kune

Misto zasjalo bez utrošene kune

Prenosimo Vam dio članka koji je objavljen 21.5.2016 u “Slobodnoj Dalmaciji” a vezano uz radove na rekonstrukciji javne rasvjete u Brelima koji je odradila naša tvrtka.

Načelnik Ursić zna formulu uspjeha: Misto zasjalo bez utrošene kune!

Kada je prije tri godine, s nepunih 26 godina, zasjeo na mjesto načelnika Općine Brela, mnogi su podozrivo gledali na tu novu funkciju Stipe Ursića. Em je mlad i neiskusan političar, em je profesor njemačkog i književnosti te filozofije, a sada je postao i čelnik općine na početku prelijepe Makarske rivijere.

Jedinice lokalne samouprave koja je nizala minuse, opterećena dugogodišnjim milijunskim dugovima i ovrhama koje su svaki mjesec s računa “dizale“ 150.000 kuna, a proračun je u iznosu od 13 milijuna. I što će uspjeti napraviti taj mladi čovjek, pozorno su pratili Breljani, da bi danas, tri godine poslije, samo kratko komentirali: “Vrhunski čovik, dobro radi, samo mu je, kao i u cijeloj Hrvatskoj, okruženje loše!“

A što se učinilo, kako je opravdao povjerenje birača i mještana od prije tri godine, provjerili smo na licu mjesta – u Brelima, gdje nam je vodič kroz ovaj turistički biser bio upravo načelnik Stipe Ursić.

– Sada već mogu kazati kako sam zadovoljan napravljenim iako je još puno posla, no neskromno ću se pohvaliti jednim projektom budući da smo među prvim mjestima u Hrvatskoj koje je kompletno premreženo javnom LED rasvjetom. A kune nismo iz proračuna utrošili – s ponosom nam priča Ursić dok nam pokazuje niz od ukupno 800 kandelabara s modernom LED rasvjetom na rivi. I znatnom uštedom!

 

Cjelokupni članak možete pročitati ovdje

 

Na istu temu je objavljen je članak na portalu Mega Media a njega možete pročitati u cijelosti na ovoj poveznici.