+385 21 544 312 info@veritasesco.hr

Hrvatska proizvodnja

Back Home

HRVATSKA PROIZVODNJA

Tvrtka Veritas ESCO razvila je vlastitu LED uličnu svjetiljku pod nazivom Veritas ST-M. Moderan dizajn koji udovoljava arhitektonskim i urbanističkim zahtjevima europskih gradova, funkcionalnost…(klikni za više)

3

HRVATSKA PROIZVODNJA

Veritas ESCO prva je privatna ESCO tvrtka u Republici Hrvatskoj iz područja modernizacije / rekonstrukcije javne rasvjete. Tvrtka je osnovana 2013. godine nakon što je okupljeni stručni tim prepoznao potrebu modernizacije preko 80% javne rasvjete u Republici Hrvatskoj. Višegodišnje iskustvo djelatnika i suradnika tvrtke u području održavanja javne rasvjete, projektiranja i proizvodnim djelatnostima, kao i detaljno poznavanje pravnih propisa rezultiralo je uhodanim stručnim timom koji je u stanju riješiti sve najzahtjevnije probleme modernizacije javne rasvjete u svim njenim fazama.(klikni za više)

HRVATSKA PROIZVODNJA

Vizija tvrtke Veritas ESCO je biti moderna, fleksibilna i inovativna tvrtka, prepoznata po kvaliteti usluge, mogućnosti prilagodbe usluge svakom pojedinom kupcu i poštivanja rokova izvedbe radova. Budući da je svojim projektantsko-tehnološkim rješenjima tvrtka u mogućnosti odgovoriti na sve specifične zahtjeve i potrebe za javnom rasvjetom pojedinih lokalnih sredina, tvrtka se želi nametnuti kao lider na tržištu pružanja energetskih usluga u području javne rasvjete.(klikni za više)

6

HRVATSKA PROIZVODNJA

Misija tvrtke Veritas ESCO je stvarati dodanu vrijednost putem podizanja kvalitete života lokalnog stanovništva kroz rekonstrukciju / modernizaciju javne rasvjete, koja jamči uštedu električne energije, optimalnu rasvijetljenost cesta i ulica te zdraviji okoliš. Koristeći najmoderniju tehnologiju, primarno iz vlastite proizvodnje, tvrtka će na taj način pridonositi provođenju mjera energetske učinkovitosti, odnosno uštedi električne energije za JLS (jedinice lokalne samouprave) i lokalno stanovništvo, osiguravanju zdravijeg okoliša putem smanjenja svjetlosnog onečišćenja te se pri tome voditi načelima poslovne izvrsnosti i poštujući visoke ekološke standarde.(klikni za više)

7-1
7-4
7-2
7-5
7-3
7-6

Postavke
Naziv Omogući
Tehnički kolačići
Kako bi nesmetano mogli koristiti sve funkcionalnosti web stranice koristimo tehničke kolačiće: wordpress_test_cookie,wordpress_logged_in_,wordpress_sec.
Kolačići
Koristimo kolačiće kako bi vam pružili najbolje korisničko iskustvo
x

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. Isto čini i većina velikih web-mjesta.