+385 21 544 312 info@veritasesco.hr

Cestovna rasvjeta

Back Home

CESTOVNA RASVJETA

Ljudska potreba za mobilnošću stvorila je potrebu kvalitetnog osvjetljenja putem umjetnih izvora svjetlosti. Cestovna rasvjeta je čimbenik sigurnosti prometa koja stvara uvjete za bolje zapažanje te na taj način utječe na smanjenje broja prometnih nesreća. Analiziranjem fizikalnih obilježja svjetlosti, značajki cestovne rasvjete, tehničke izvedbe te drugih bitnih pokazatelja, vidi se na koji način rasvjeta utječe na sigurnost prometa te na samog čovjeka. Primjena LED tehnologije osigurava značajne uštede u potrošnji energije i smanjenje emisije onečišćujućih plinova C02, a uz sve to nije štetna za okoliš.

Veritas ST

VERITAS – ST

Veritas ST je cestovna svjetiljka modernog dizajna koja udovoljava arhitektonskim i urbanističkim zahtjevima uz maksimalno prilagođavanje potrebama kupca. Kućište je izrađeno…

VeritasLux

VERITASLUX

VeritasLux je svjetiljka nove generacije unaprijeđenog dizajna i funkcionalnosti. Tri veličine kućišta osiguravaju maksimalno prilagođavanje specifičnim potrebama kupca. Kućište je izrađeno od visokotlačnog lijevanog …

Postavke
Naziv Omogući
Tehnički kolačići
Kako bi nesmetano mogli koristiti sve funkcionalnosti web stranice koristimo tehničke kolačiće: wordpress_test_cookie,wordpress_logged_in_,wordpress_sec.
Kolačići
Koristimo kolačiće kako bi vam pružili najbolje korisničko iskustvo
x

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. Isto čini i većina velikih web-mjesta.